Biler

Bilparken teller i dag 13 biler. Bortsett fra et par biler i faste ruter, kjører vi variable ruter – både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Våre to Sprintere benyttes til ekspressleveringer.

En av våre biler er spesialkonstruert for distribusjon av stål. Denne er utstyrt med en 28 TM kran, og kjører faste ruter for Tibnor i Ørsta. I tillegg har vi egen bil som daglig kjører mellom Haram og Ulsteinvik.

Med vår solide og varierte bilpark er vi i stand til å håndtere de aller fleste transportoppdrag opp til 115 tonn. Bilene består av semitrailere, vogntog, brønnhengere, kranbiler, skapbiler, biler med baklift, følgebiler, samt diverse lastebiler og uttrekkbare semitrailere for ekstra lang, tung og bred last. I tillegg har vi en egen kranbil med mannskapskurv.

Spesialutstyr

  • Trucker med løftekapasitet opptil 30 tonn
  • 2 kranbiler
  • Spesialhengere for høye, brede og lange kolli

Verksted

Vi er stolte av våre chilirøde trekkvogner som lyser opp på veiene. Men vi er enda mer opptatt av at våre biler skal være sikre og gode transportmidler.
For å oppnå dette på best mulig måte, har vi eget verksted med mekaniker som jevnlig utfører reparasjoner og tar nødvendig vedlikehold. Bilene blir normalt skiftet ut etter 5 år, med en årlig kjørelengde på 110 000 km.

Vår moderne bilpark med tilhørende utstyr betjenes av våre 11 pliktoppfyllende og dyktige sjåfører.
© Einar Valde AS
Utviklet av